Search This Blog

Customer Review : Nisa's Story on 2Tone n 3Tone Ayunar :)


Salam... sorry dah lame tak update new Design... InsyaAllah lepas pesta konvo ni k sayang...Hari ni ,  ayun akan berkonvo.. :) Alhamdulillah...
Owh nak cerita, semalam ayun received email dari Nisa.. Nisa Ada cerita something n it made me smile wide... :) Sampai ke telinga u... haha.. bahek lah.. ikuti cerita Nisa di bawah :

Cerita Bermula......

salam Ayun :)
apa khabar?
Nisa nak ucapkan happy belated birthday. maaf ye sehari lambat wish birthday Ayun :)

ohhh ye, ade something nak cerita ni :)
today i was hanging out at KL, pergi pc fair and did some shopping at Bukit Bintang. Ayun tahu x ape Nisa nampak?? hehee...
Nisa nampak several people yang pakai 2tone and 3tone Ayunar tau!!
hehee.. Nisa sure yang dorang pakai tu dibeli dari ayunar, sebab bila they walked beside me, i can recognize the color and the material of the inner, plus the way the wore the inner, sama macam yang Ayun buat dalam tutorial....
so I'm 100% sure that they were Ayunar's!

hehe i'm proud that I'm one of Ayunar's customer, memang gorgeous pkai anak tudung Ayunar tau. kawan2 pun banyak tanya, and i memang recommend beli kat Ayunar.
and I'm so happy that orang lain pun konfiden nak gayakan Inner Ayunar tu. so I pun tambah konfiden.
sempena birthday Ayun, Nisa nak wish good luck and semoga bisnes Ayunar maju jaya, insyaAllah.

thanks for the inspiration that you gave to me and others

 
Boleh melawat Nisa di Blog nya -----> Nisa : Saya Suka Menaip


Jika anda mahu berkongsi cerita, pengalaman dan photo menggayakan ayunar, boleh send ke ayunar@live.com ye... owh ade beberapa photo n blog review yang ayun xupdate lagi...
Ayunar :: Home

3 comments:

Nisa A. said...

ohhh.. thank ayun!!
:D
tersipu2 pulak nisa :P

elmira said...

yeay...adakah saya yang nisa nampak..hehe. joke saje..cam kat kolej, kwn2 pon adew ty camne eya wat slanting tau...not only members but lectr also...wahhh happy..
untuk lebih dikenali..ape kata ayun tagkan ayunar..i mean printout ayunar at the inner..jadila trademark... :) peolpe also can recognize ur brand...-e.y.a

aYun said...

eya.. yup2 memang nak sangat buat tagging sendiri... Tengah usha2 tempat nak wat lah ni... hee kalau eya tau mane2 tempat yang boleh wat, boleh lah gtau ayun k.. hee comel2 semua ni :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...