Search This Blog

Contest !!


Lebih setahun rasanya, sejak dari bermulanya business Ayunar ni, ayun nak sgt buat contest.... nak lihat bagaimana fashion kawan2 semua... time tu, fashion ayun pon biasa2 jer.. Up until now, after i found my style, yang pada ayun la, so fun and colourful, ayun mula kongsi dengan kawan2 semua.. mula dari ingin mencari kelainan, Lahirlah Style inner Ayunar 2Tone n 3Tone, slanting style... mungkin orang lain sudah mula buat pada waktu itu, but for me , its whole new thingy..

Kawan2 sudah boleh mula  mencari gambar2 yang sesuai dan style ayunar yang sesuai..

apa yang penting, haruslah menggayakan inner Ayunar dengan style Ayunar :)

Heh, soon Contest Post will be reveal... Soon ya... Tengah draft2 hadiah untuk pemenang2 ni... 
:) kalau menang, Boleh pakai raya nanti...

Suka2 je kan contest ni... :)
 
Ayunar :: Home

2 comments:

Ema Teddy said...

wah...cam seronok je...

iEnA eLiEnA said...

yeahh best nyer ade contest..
nak join
;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...