Search This Blog

Tutorial on Stylish way to wear Ayunar's 2Tone & 3Tone Inner

Salam....
hye sayang... Youth'10 at PWTC last weekend memang best... n ingat semalam after balik tu nak buat video on styling Ayunar inner 2 Tone n 3 Tone...
ada beberapa idea n cara ayun nak kongsikan nih.. excited!
Unfortunately, ayun Demam la dear.. demam minggu lepas tu tak baik sgt, then now demam lagi  :(
Doakan ayun cepat2 baik, then ade tenaga untuk buat video untuk u all n update shawl baru k.. :)
Rasenye dalam sehari dua ni lah ..
TQVM for all your support..
mmuuaahhxx :)

Ayunar :: Home

1 comment:

llizam said...

i've sent my order form. hope u'll get better dear. have a good rest n best of luck!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...